Minerva

Ti je ajo çfarë vesh

€15,00

Dr. Jennifer BAUMGARTNER 

E keni pyetur ndonjëherë veten pasi keni parë dikë të veshur si mos më keq "Çfarë mund të mendojë ajo vallë?"
Përse vallë një vajzë që ka humbur shumë kile vazhdon të vishet përsëri me tuta që i rrinë tepër të mëdha?
Përse një mama pesëdhjetëvjeçare duket sikur ka bastisur dollapin e vajzës së saj adoleshente për të gjetur një palë streçe dhe një minifund?

Nëse mendoni se këta janë thjesht shembuj të njerëzve që nuk kanë haber nga moda apo janë apatikë ndaj stilit, jeni duke e nënvlerësuar kuptimin që kanë rrobat që zgjidhni të vishni.

Veshja është pasqyrim i asaj që mendojmë dhe ndjejmë. Shpesh rrëmujat e gardërobave nuk janë gjë tjetër veçse pasqyrim i konflikteve tona të brendshme, që bulëzojnë në sipërfaqe.