Shko tek informacionet rreth produktit
1 e 1

Lize's Bookstore

Si të dukesh 10 vjet më e re

Si të dukesh 10 vjet më e re

Çmimi i zakonshëm €15,00 EUR
Çmimi i zakonshëm Çmimi i zbritur €15,00 EUR
Shitje Sold Out
Taksat e përfshira. Kostot e transportit të llogaritura në arkë.

Patrick BOWLER & Jennifer CHRISTINE

Një guidë e domosdoshme që duhet ta ketë çdo femër, për spektrin e plotë të trajtimeve jokirurgjike, të ofruara nga Dr. Patrick Bowler.

Ai do t’ju ndihmojë me njohuritë e tij profesionale për alternativa të shpejta, pa dhimbje dhe jo të kushtueshme, për të shmangur operacionet plastike.

Dërgimet & Kthimet

Trego të gjitha detajet