Living

Zonjat e para

€17,99

Kate A. BROWER

Në një nga pozicionet më të nënvlerësuara - dhe sfiduese - në botë, zonja e parë e Shteteve të Bashkuara duhet të jetë shumë gjëra: një udhëheqëse frymëzuese, një politikane e zgjuar; një grua dhe nënë që operojnë nën kontroll të vazhdueshëm; dhe një CEO përgjegjëse për funksionimin normal të shërbimeve të panumërta dhe ngjarjeve speciale në Shtëpinë e Bardhë.