Dituria

Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit 5

€17,99

J. K. ROWLING 

Në vitin e tij të pestë në Shkollën e Magjisë dhe Magjisë në Hogwarts, Harry Potter konsiderohet si një i çmendur, me ministrin për Magjinë, Cornelius Fudge, që përgënjeshtron zyrtarisht zbulimet e adoleshentit dhe drejtorit të tij, Dumbleore. Duke thënë se Lordi i tmerrshëm Voldermort është kthyer.

Një profesor i ri në Hogwarts refuzon të mësojë teknika magjike mbrojtëse, dhe kështu Harry krijon një grup rezistence nëntokësore, të quajtur Ushtria e Dumbledorit, sipas Urdhrit të Feniksit.