Dituria

Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier 6

€15,99

J. K. ROWLING 

Ky vit i gjashtë shkollor i Harry Potter në shkollën e magjistarëve fillon me një debat me armikun e tij të betuar Draco Malfoy, tek i cili tani forcat e errësirës i vendosin shpresat e tyre.

Të pushtuar nga lidhjet e dashurisë dhe keqkuptimet, Hermiona dhe Roni mezi vënë re se Harry po heton të kaluarën e profesor Slughorn me kërkesën e Dumbledore.

Duke hyrë në rrethin e brendshëm të mësuesit në fuqinë e notave të mira falë një teksti shkollor me shënime, Harry po i afrohet qëllimit.