Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit 4

J. K. ROWLING 

Viti i katërt në shkollën Hogwarts shënohet nga Turneu Trimagjistar.

Pjesëmarrësit zgjidhen nga kupa e famshme e zjarrit, e cila është në origjinën e një skandali. Ajo zgjedh Harry Potterin ndërsa ai është nën moshën ligjore.

Pasi kapërceu një sërë testesh fizike gjithnjë e më të vështira, ai më në fund përballet me Ai-që-nuk-duhet-të-emërohet.

Subscribe