Dituria

Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes 7

€17,99

J. K. ROWLING

Pa udhëheqjen dhe mbrojtjen e mësuesve të tyre, Harry, Roni dhe Hermiona janë në një mision për të shkatërruar horkrukset, origjinën e pavdekësisë së Voldemortit.

Edhe pse më shumë se kurrë ata duhet të mbështeten tek njëri-tjetri, forcat e së keqes kërcënojnë t'i copëtojnë. Vdekjangrënësit e Voldemortit kanë marrë përsipër Ministrinë e Magjisë dhe Hoguortsit dhe ata janë në kërkim të Harry-t.

Gjithashtu Harry dhe miqtë e tij përgatiten për përballjen e fundit.