Dituria

Harry Potter dhe dhoma e të fshehtave 2

€15,59

J. K. ROWLING
 

Qëkur Harry kthehet në shtëpi për pushimet verore, Dërslit sillen keq dhe diçka i fshehin. 

Harry mezi pret të kthehet në shkollën e tij të dashur në Hoguorts. Por tamam kur ai po bën gati valixhet, merr paralajmërimin : 
Në Hoguorts i kërcënohet një fatkeqësi. Dhe fatkeqësia ndodh. Dikush i shndërron nxënësit e Hoguortsit në gur. Mbase është Drako Mallfoi, rivali më i rrezikshëm ? 
Mbase është edhe Hagridi, e kaluara e fshehtë e të cilit tashmë del në dritë ?

Apo mos është dikush për të cilin ka më shumë dyshime... Harry Potter vetë !?