Gazetaria

Stephan Russ MOHL

 

LibriGazetaria është një vepër standard për studentët e gazetarisë dhe gazetarët e rinj. E përkthyer deri më sot në disa gjuhë, vjen tani edhe në gjuhën shqipe. Ky libër ndërthur së bashku njohuritë mbi praktikën dhe shkencën e gazetarisë. Kërkesat që ka profesioni, gazetaria vetë si dhe marrëdhëniet me publikun shihen e analizohen si komponente të lidhura ngushtë me njëra-tjetrën.

Subscribe