Pupëz

Fjalëkuqe

€7,00

Rudina ÇUPI

 

Libri “Fjalëkryqe”,  i serisë “Luaj dhe shkruaj” i kushtohet lexuesit fillestar. Ky libër ndërveprues e fton fëmijën të luajë me fjalët e me kuptimet e tyre, duke i zgjeruar fjalorin e duke i mprehur logjikën dhe mendjemprehtësinë. Kujdes: në libër ka një personazh mistrec, një papagall që bën pyetje me “spec”.