Albas

Enciklopedia ime 10/14 vjeç

€40,00

Këtu gjeni të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth nesh!

Historia/Kafshët dhe bimët/Shkenca e Tokës/Trupi i njeriut/Shkenca dhe teknika/Bota sot/Arti, leximi dhe sporti

Këtu do të gjeni 15 përmbledhje interesante mbi dinozaurët, astronominë, sportin, Europën... dhe 100 personazhe që kanë bërë histori.