Dudaj

Djaloshi dhe kali

€9,99

C.S. LEWIS

Në Narnie, ku kuajt flasin ... ku komplotohet ... ku fati të pret.

Në një udhëtim të pashpresë, dy të arratisur takohen dhe bashkojnë forcat. Edhe pse ata vetëm kërkojnë t'i shpëtojnë jetës së vështirë dhe të kufizuar, shpejt do ta gjejnë veten në qendër të një beteje të tmerrshle.
Është një betejë që do të vendosë fatin e tyre dhe vetë fatin e Narnies.