Diana : Historia e saj e vërtetë

Andrew MORTON

 

Biografia "Diana: Historia e saj e vërtetë", ndryshoi një herë e përgjithmonë mënyrën e perceptimit të publikut për Dianën, Princeshën e Uellsit dhe Monarkinë Britanike. E pritur fillimisht me mosbesim dhe përçmim, kjo biografi bestselling, është kthyer tashmë në një letërsi klasike unike, jo thjesht për shkak të përmbajtjes së bujshme, por edhe për arsye të përfshirjes personale të Dianës në procesin e publikimit. 
Në këtë botim publikohen për herë të parë, përveç të tjerave, plot 80 faqe nga ditari sekret i Princeshës Diana, kujtimet e saj që nga fëmijëria e deri te projektet për të ardhmen. 
Shpeshherë është përfolur se Meghan Markle ka dashur të imitojë Dianën, është frymëzuar prej saj dhe ka kopjuar modelin e një Princeshe për t'u bërë vetë Princeshë.

Subscribe