Botart

Çe - Ditari (Che Guevara)

€12,99

Ernesto GUEVARA

"CIA nuk druante askënd aq shumë sa Che Guevarën, sepse ai zotëronte kapacitetin dhe karizmën e nevojshme për të drejtuar betejën kundër shtypjes politike nga hierarkitë që ishin në pushtet në vendet e Amerikës Latine" - Philip Agee, ish-agjent i CIA-s.