Pema

11 Mësime për jetën nga Nelson Mandela

€15,00

Ndaba MANDELA

 

"Të gjithë kemi fuqinë ta ndryshojmë hstorinë tonë"

"Çdojetë ka fuqinë të ndryshojë botën !"

Ndaba Mandela është rritur nga gjyshi, njeriu i njohur në gjithë botën si Nelson Mandela. Në këtë libër, Ndaba ofron një përshkrim të rrallë dhe personal të burrit që qëndron prapa legjendës, duke ndarë me ne kujtimet e tij - shkruar me elegancë, me ngjyra familjare dhe ndonjëherë, pse jo, edhe me elementin surprizë - dhe duke u përpjekur të japë sa më qartë parimet më të dashura të Mandelas, për t'u bërë njeriu që dëshiron të jesh !