Passer aux informations produits
1 de 1

Lize's Bookstore

Leksione sociologjike

Leksione sociologjike

Prix habituel €10,00 EUR
Prix habituel Prix soldé €10,00 EUR
Vente Épuisé
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés à l'étape de paiement.

Emile DURKHEIM
232 Faqe

 

Shtysa kryesore e doktrinës së tij të gjithanshme është këmbëngulja e saj se studimi i shoqërisë duhet të shmangë zvogëlimin dhe t’i trajtojë fenomenet sociale sui generis. Duke hedhur poshtë interpretimin biologjike pse psikologjike, Durkheimi e përqëndroi vëmëndjen në përcaktorët social-strukturorë të problemeve sociale të njerëzimit.

Expédition et retours

Afficher tous les détails