Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Pushtimi - 7 prilli shqiptar

€18,00

Ilir KONOMI

 

Ky libër tregon historinë e pushtimit të Shqipërisë nga Italia në prag të Luftës së Dytë Botërore dhe përmban rrëfimin e sinqertë të shefit të misionit diplomatik amerikan në Tiranë, Hugh Gladney Grant.