Passer aux informations produits
1 de 1

Lize's Bookstore

Një histori e përmbledhur e Shqipërisë

Një histori e përmbledhur e Shqipërisë

Prix habituel €24,99 EUR
Prix habituel Prix soldé €24,99 EUR
Vente Épuisé
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés à l'étape de paiement.

Bernd J. FISCHER & Oliver J. SCHMITT

"Një histori e përmbledhur e Shqipërisë" paraqet historinë e Shqipërisë dhe popullit te saj, brenda kontekstit të tyre ballkanik dhe evropian.

Kjo përmbledhje tregon udhëtimin e vendit nga e kaluara e tij e lashtë, ende e mbështjellë me mistere dhe polemika, përmes tranzicionit të vështirë nga një formë veçanërisht brutale e komunizmit në një formë demokracie dhe ekonomie tregu në zhvillim.

Expédition et retours

Afficher tous les détails

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)