Kosova 2024

Affichage de 52 produits
Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare
€20,00
Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare
Ballkani - Një histori e shkurtër
€12,99
Ballkani - Një histori e shkurtër
Kanuni i Lekë Dukagjinit
€20,00
Kanuni i Lekë Dukagjinit
E vërteta - Pavarësia e Kosovës, Amerika dhe Diaspora
€25,00
E vërteta - Pavarësia e Kosovës, Amerika dhe Diaspora
Një fije shprese, një fije shkrepëse
€12,99
Një fije shprese, një fije shkrepëse
Épuisé
Haga e Ramush Haradinaj
€12,99
Haga e Ramush Haradinaj
Lufta e Kosovës dhe Hashim Thaçi
€15,00
Lufta e Kosovës dhe Hashim Thaçi
Épuisé
Kosova nën administrim ndërkombëtar
€15,99
Kosova nën administrim ndërkombëtar
Shqiperia vendi i shqiptareve
€12,00
Shqiperia vendi i shqiptareve
Épuisé
Shqipëria e madhe
€17,00
Shqipëria e madhe
Épuisé
Mbretëria e askujt
€26,00
Mbretëria e askujt
Kryengritja e madhe Ilire
€20,00
Kryengritja e madhe Ilire
Épuisé
Ballkani, historia dhe qyteterimi
€17,00
Ballkani, historia dhe qyteterimi
Historia e Zvicrës
€20,00
Historia e Zvicrës
Çlirimi i Serbisë nga Kosova
€6,00
Çlirimi i Serbisë nga Kosova
Épuisé
Myslimanët shqiptarë në lëvizjen për pavarësi kombëtare
€12,99
Myslimanët shqiptarë në lëvizjen për pavarësi kombëtare
Deballkanizimi i Ballkanit
€15,00
Deballkanizimi i Ballkanit
Per Kosovën e djeshme dhe të sotme
€15,00
Per Kosovën e djeshme dhe të sotme
Më quajnë - Hasan Prishtina
€10,00
Më quajnë - Hasan Prishtina
Épuisé
Më quajnë - Eqrem Çabej
€10,00
Më quajnë - Eqrem Çabej
Më quajnë - Ismail Qemali
€10,00
Më quajnë - Ismail Qemali
Rrethimi
€15,00
Rrethimi
Komploti
€20,00
Komploti
Shqiptarët 1830-1908
€24,99
Shqiptarët 1830-1908