Passer aux informations produits
1 de 1

Lize's Bookstore

Bisedë përmes hekurash

Bisedë përmes hekurash

Prix habituel €5,50 EUR
Prix habituel Prix soldé €5,50 EUR
Vente Épuisé
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés à l'étape de paiement.

Ismail KADARE & Ukshin HOTI

Ky libër e ka zanafillën në përpjekjen për lirimin nga burgu të Ukshin Hotit.

Pas dërgimit të një serie letrash institucionve ndërkombëtare të të drejtave të njeriut, si dhe ministrave të punëve të jashtme të vendeve kryesore perëndimore (bëhej fjalë për nje ish-kolegun e tyre të rënë në fatkeqësi), u mendua se një libër në trajtë dialogu, i botuar në tri gjuhë: shqip, frëngjisht dhe anglisht, do të ishte më efikas për të kushtrimuar opinionin publik ndërkombëtar.

Expédition et retours

Afficher tous les détails