Pema

Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj?

€15,00

Jiddu KRISHNAMURTI

Një nga mësuesit më të mëdhenj të filozofisë në botë, Krishnamurti, ofron urtësinë e tij frymëzuese për shumë nga pengesat e jetës, nga marrëdhëniet dhe dashuria, te ankthi dhe vetmia.