Pema

48 ligjet e pushtetit

€24,99

Robert GREENE

Amorale, dinake, e pamëshirshme dhe udhëzuese, kjo vepër therëse distilon 3000 vjet të historisë së pushtetit në 48 ligje të shpjeguara mirë.
Ky vëllim i guximshëm përshkruan ligjet e pushtetit në thelbin e tyre të pazbardhur, duke sintetizuar filozofitë e Makiavelit, Sun Tzu-së, Carl von Clausewitz-it dhe strategëve të tjerë famëkeq.
48 Ligjet e Fuqisë do të magjepsin çdo dëgjues të interesuar për të fituar, vëzhguar ose mbrojtur kundër kontrollit përfundimtar.