Dudaj

Xhim Kopse dhe Lukas-Makinisti

€12,99
Michael ENDE
 
Në këtë libër do të gjeni aventurat e këndshme të Xhim kopsës dhe Lukas – makinistit me gjigandë të rremë, gjysëmkuçedrat dhe shumë qenie të tjera të jashtëzakonshme.