Princ

Vepra l: poezia

€27,60

Zef zorba

383 faqe


Përbëhet nga dy libra: "Buzë të ngrira në gaz" me krijimtari vetjake nga Zef Zorba dhe " ...e ndonjë varg nga poetë të tjerë..." që është një antologji me poezi të përkthyera, të përzgjedhura prej poezive nga Giacomo Leopardi, Elizabeth Barret Browning, Alfred Tennyson…