Fan Noli

Sozia

€14,40

Fjodor DOSTOJEVSKI

“Ja, zotërinj, rregullat e mia: po të mos më eci— forcohem, po më eci — mbahem, dhe për çdo rast askujt nuk dua t’i bëj gropën. Nuk jam intrigant — dhe me këtë krenohem. Si diplomat unë nuk do të mund të bëja. Thonë, gjithashtu, zotërinj, se zogu vetë i sulet gjuetarit. Ç’është e vërteta, jam gati ta pranoj: po kush është këtu gjuetari, cili është zogu? Kjo është pyetja, zotërinj!