Pema

Shpikjet e mia - Nikola Tesla

€12,00

Autobiografia e një gjeniu

Në këtë libër, Nikola Tesla shkruan për jetën e vet, një prej gjenive të shekullit XIX dhe XX, për rritjen dhe për shpikjet e veta; për njerëzimin dhe rreziqet që i kanosen. Shpreh pikëpamjet e veta për një varietet temash, të cilat vijojnë të jenë të rëndësishme për njerëzinë.
Një libër që do t'ju sjellë jetën e një gjeniu si rrëfim në vetën e parë. I shkruar me një stil të veçantë e të drejtpërdrejtë, do të mësojmë shumëçka mbi jetën e jashtëzakonshme të një njeriu të madh.