Albas

Semaforët, rruga dhe trafiku

€12,00

Susanne Szesny, Frauke Nahrgang

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:

  • Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëve
  • Zbulimi botës përmes lojës
  • Ilustrime të këndshme për fëmijë të kësaj moshe
  • I studiuar nga specialistë të fushës

Pse? Kur? Si?

Semaforët, rruga dhe trafiku

  • Si të jemi të sigurtë në rrugë?
  • Çfarë janë vijat e bardha?
  • Si të dallohemi në errësirë?