Botart

RROKE-TOKE

€5,00

RUDINA ÇUPI

 

TOK letrat, RROK kuptimin. Ndaj e bashko, fjalë të reja krijo!

RROKE-TOKE janë letrat e para në me rrokje gjuhën shqipe, të përshtatshme për t’u luajtur si nga fëmijët e klasës së parë, ashtu edhe nga të rriturit. Ato mprehin logjikën dhe ndihmojnë në zgjerimin e fjalorit dhe përdorimin e gjuhës. Loja luhet me 2-6 lojtarë.