Pusi dhe lavjerrësi

Notify me when this product is available:

Edgar Allan POE

 

Nuk luftova më, por agonia e shpirtit tim shpërtheu fundbotshëm në një klithmë dëshpërimi të mbrame, të gjatë e deri në kupë të qiellit.

Subscribe