Fan Noli

Poezi të zgjedhura

€18,60

ARAGON

Luis Aragoni, nje nga poetet me te shquar francez na vjen me nje botim special – dy gjuhesh, shqip dhe frengjisht, i shqiperuar nga profesori Ilia Lëngu.