Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Po shkoj të kap Enisin

€18,00

Edmond TUPJA

Ky është një “pseudo-roman” sepse të tillë e konsideron autori, ku ngjarjet zhvillohen në vitin 2021, në një shtrat të largët dhe të huaj, - ftohtë nga emrat e ditës, një rrëfim për letërsinë, frojdizmin, erosin dhe turpin. “Po shkoj të kap Enisin” është një thriller, një histori dashurie ku një inspektore policie e bukur dashurohet me keqbërësin, i cili ngjason me një “Robin Hood” që e gjejmë shpesh mes nesh....