Onufri

Paradigma Kadareane

€7,00

Basri Çapriqi

Basri Çapriqi ishte poet dhe kritik letrar shqiptar. Ai ka lindur në Krutë të Komunës së Ulqinit, Mali i Zi i sotëm dhe ka studiuar gjuhë dhe letërsi shqipe në Universitetin e Prishtinës. Ka qenë profesor i stilit, semiotikës dhe poezisë bashkëkohore në Akademinë e Arteve të Kosovës