Botart

Operacioni bananet

€15,99
David WALLIAMS

Teksa bombat bien me breshëri mbi qytet, Eriku i vogël zë miqësi të pazakontë me një gorillë të stërmadhe: Gertrudën.
Por kur Kopshti Zoologjik vihet në rrezik, Eriku i futet aventurës për të shpëtuar Gertrudën ... dhe të gjithë të tjerët.
Ilustruar nga Tony ROSS