Fan Noli

Një vdekje e lumtur

€12,99

Albert CAMUS

 

“Jam i sigurt se mund të jesh i lumtur a para. Kjo është e gjitha. Nuk më pëlqen as mendjelehtësia dhe as romantizmi.Më pëlqen të jem syçelët.Dhe ajo që unë kam vënë re është se te disa qenie elitare ka një lloj snobizmi shpirtëror që i bën të besojnë se paraja nuk është e nevojshme për të qenë i lumtur.Kjo është e nevojshmw për të qenë i lumtur.Kjo është trashanike,e pavërtetë dhe në një farë mase burracake.”