Living

Masha dhe Ariu - Dhuratë nga qielli

€3,00

Një ditë prej ditësh, Masha gjen një vezë misterioze në oborrin e ariut dhe vendos të kujdeset për të. Kush do ta ngrohë vezën? Cfarë do të dalë prej saj? Mësojini Këto duke lexuar këtË tregim të jashtëzakonshëm.

Aventurat e çmendura të Mashës çamarroke dhe të ariut të duruar, do t'ju bëjnë të qeshin me lot