Botart

Lojëra matematikore për fëmijët e zgjuar

€12,00

Me mbi 100 lojëra enigma matematikore, ky libër nuk të lë cep të trupit pa sfiduar.

Në këtë libër ka ushtrime që bazohen në tabelën e shumëzimit, ka figura me gjete formash, labirinte mendore matematikore, piramida me numra, problema pamore dhe enigma sudoku. 

Është koha të provosh fuqinë tënde mendore.