Dudaj

Kur heshtin kambanat

€14,40

Henrik S. G.

"Dhe u munduat aq shumë për ta hapur gropën, të më varrosnit thellë, sa më thellë, dhe ... kur më në fund ia dolët mbanë, more qafirë, harruat që unë isha një farëz që mbin" - Ntinos Hristianopoulos

Fitues i Çmimit Kombëtar të Letërsisë për vitin 2017.