Albas

Koni dhe dasma

€9,60

Julia BOEHME

Për fëmijë 9-12 vjeç

E hatashme! Prindërit e Billit do të martohen dhe Koni është e ftuar! Dasma e parë në jetën e saj, ku ajo do të jetë e pranishme. Mbi të gjitha, ajo do të jetë shoqëruesja e nuses dhe do të hedhë petalet. A nuk është pak e rritur për këtë punë? Billit i duket çmenduri që prindërit e saj vendosin të martohen dhe, mbi të gjitha, nuk do të veshë fustan në ceremoninë e tyre. Por, s`ka dasmë pa pengesa. Edhe kjo dasmë has disa të tilla…