Dudaj

Kodi i Da Vinçit

€18,00

Dan BROWN 

 

Një kod gjenial i fshehur në veprat e Leonardo Da Vinçit. Një vrap i dëshpëruar nëpër katedralet dhe kështjellat e Europës. Një e vërtetë që të lë gojëhapur fshehur në shekuj… Më në fund zbulohet.

Sipas miliona lexuesve në mbarë botën, leximi i Kodit të Da Vinçit është një përvojë krejt ndryshe nga të tjerat. Me një ritëm rrufeje, inteligjent dhe i ndërthurur në mënyrë të ndërlikuar me hulumtime dhe detaje të jashtëzakonshme. Romani i Dan Brown-it është një kryevepër që të mban pezull që në faqet e para e deri në mbylljen befasuese.