Albas

Kikiliciouss - 50 Receta për të gjithë familjën

€30,00

Kristi JANKU

Ky libër është një guidë e thjeshtë, e shpjeguar hap pas hapi për të githë ata që duan të shijojnë gatimin e ëmbëlsirave, por tremben nga ideja se është shumë e vështirë.

Lexim të mbarë !

Uroj të jem ogur i mirë i fillimit dhe i shijimit të kësaj përvoje !