Nobel

Lektyra Shkollore - Kalamajtë e pallatit tim

€5,00

Bedri DEDJA

Romani ka në qendër të subjektit të tij një sekret, që autori e zbulon në fund të librit, një ditar, që tregon jetën dhe aventurat e përditshme të kalamajve të një pallati në Tiranë dhe një fqinji të tyre të ri, që për ters, i thyejnë gjithmonë xhamat e shtëpisë.

Përmban fjali me strukturë më të përbërë. Ideal për moshat 8-10 vjeç.