Pema

Mendo si një gjeni

€20,40

Steven D. LEVITT & Stephen J. DUBNER 

Me këtë libër tejet revolucionar autorët merren me procesin e të menduarit, duke dhënë këshilla sesi të jemi më produktivë, më kreativë dhe më racionalë.
Levitt dhe Dubner ofrojnë një plan për një mënyrë krejtësisht të re për zgjidhjen e problemeve, edhe nëse interesi juaj qëndron tek gjërat e vogla të jetës apo sipërmarrjet e mëdha globale. Si gjithmonë, asnjë temë nuk është jashtë mundësive. Ata shkojnë nga biznesi deri te filantropia tek sportet në politikë, të gjitha me qëllim për të ritrajnuar trurit e njeriut.
Në këtë libër do të mësoni shumë teknika që vijnë nga kultura dhe tradita të ndryshme.