Libraria shqiptare në diasporë

I huaji

€15,00

Enrik VOJA

 

E di, çfarë dhemb? Dhemb kur ti nuk zgjedh të jesh, ai që je, dhemb edhe kur duhet të kthesh kurrizin e të largohesh sepse nuk di dhe nuk ke fuqi, të bësh më shumë! Dhemb, edhe kur hyn në jetën e dikujt si i huaj dhe akoma më shumë, kur nuk i gjen një emër vetes, sado që përpiqesh! Mundet një i huaj, të ketë një emër?

Enrik Voja ka lindur në qytetin e Elbasanit, në vitin 1989. Ai iu bashkua Forcave të Armatosura të Shqipërisë, në vitin 2009, ku ka kryer detyra të ndryshme, kryesisht në profilin e mësuesisë.

Për herë të parë, vjen para lexuesit me librin e tij, titulluar, “I huaji”. Një roman realist, me ndjeshmëri të lartë emocionale që përshkon çdo faqe dhe vjen me nje mesazh të qartë, që duhet ta zbuloni!