Onufri

Historia e 33 kryeministrave të Shqipërisë

€42,00

Roland QAFOKU

 

Historia e 33 kryeministrave të Shqipërisë. Nga Ismail Qemali te Edi Rama". Për herë të parë në Shqipëri vjen një renditje kronologjike e të gjithë kryeministrave të shtetit shqiptar, duke e shoqëruar me të dhëna dhe dëshmi ekskluzive, detaje, dokumente, shifra, fotografi dhe gjithçka që ka ndodhur dhe ata kanë bërë gjatë kohës që ishin në detyrë. Si dhe cili ishte fundi i tyre.