Albas

Fletorja ime e kopshtit

€7,99

Ushtrime didaktike dhe lojra argëtuese për fëmijë që shkojnë në kopsht.

  • Zbulo të kundërtat dhe ndryshimet
  • Mëso numrat dhe shkronjat
  • Ngjyros sipas ngjyrave dhe formave