Shko tek informacionet rreth produktit
1 e 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Fjalor Frëngjisht - Shqip

Fjalor Frëngjisht - Shqip

Çmimi i zakonshëm €19,99 EUR
Çmimi i zakonshëm Çmimi i zbritur €19,99 EUR
Shitje Sold Out
Taksat e përfshira. Kostot e transportit të llogaritura në arkë.

Drita HADAJ

 

Fjalor Frengjisht - Shqip dhe Shqip - Frengjisht 

  • Përmban rreth 15 000 fjalë-tituj dhe mbi 5 000 shprehje;
  • Jep kuptimet më të rëndësishme të fjalëve më të përdorura; 
  • Me të dhëna të plota për shtresimin stilistik dhe fushën e përdorimit;
  • Me shënime të plota gramatikore, si p.sh., me tabela përmbledhëse të zgjedhimeve të foljeve të parregullta të frëngjishtes dhe të shqipes;
  • Përmban listën e emrave gjeografikë.

Dërgimet & Kthimet

Trego të gjitha detajet

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)