Pema

Çfarë jeni duke kërkuar?

€12,99

Jiddu KRISHNAMURTI

 

Të gjitha pjesët në këtë vëllim janë marrë nga librat e Krishnamurtit, dialogët e tij të publikuar dhe të regjistruar, si dhe bisedat e tij publike. Provoni të eksperimentoni duke e lexuar këtë libër dhe burimet e mëtejshme të listuara në fund të tij, dhe do ta shikoniu vetë se çfarë ndryshimesh të brenshme do të fillojnë të ndodhin.