Albas

Baby Montessori - Në shtëpi

€8,40

Maria MONTESSORI

 

Ndiqni mësimet e Maria Montessori-t në këtë libër argëtues! Fëmijët mund të vëzhgojnë imazhet bardhezi, të zbulojnë detajet e vogla të kuqe dhe të nisin eksplorimin e botës.