Muza

Ani : shoqja e derrkucit shtëpiak në tapetin e kuq

€12,99

Kaisa PAASTO

 

Në librin e dytë të serisë, ani frymëzohet për të bërë diçka të mirë gjatë orës së mësimit, ata shohin në një video se si një uragan i fuqishem godet Brazil'in. Ani vëren një vajzë of mban veshur një bluzë fiks si të sajën. Diçka i shkoj nëpër mend vrikthi edhe mami i Ani't është në gjendje të vështirë. Ajo duket se e ka kuptuar se nuk mund të fitojë para nëpërmjet blogut të saj, dhe nuk di se çfarë të bëjë tjetër në jetë nëse ka diçka që Ani't nuk i mungon, janë idetë !

Në këtë libër të dytë, Ani mëson si të bësh mirë është çuditërisht e lehtë, por edhe... e vështirë.

Në fund të fundit, çelësi mund të jetë puna në grup.