Muza

Ani : shoqja e derrkucit shtëpiak

€12,99

Kaisa PAASTO 

 

I shkon në klasë të katërt, është vajzë me magjinatë, energjike, dhe e këndshme në të  vërtetë, e tillë është në shtëpi. Kur gjendet në oborrin e shkollës, e vetme pa një shoqe, i mbetet vetëm një mundësi : të behet më e shoqërueshme.

A mundet Ani të lidhë miqësi edhe me një derrkuc shtëpiak kokëfortë ?